Restaurants: interieurontwerpen voor een succesvolle zaak

U wilt een nieuw interieur voor uw bestaande restaurant? Of een interieurontwerp voor uw nieuwe restaurant? In beide gevallen bent u bij ESTIDA aan het juiste adres. Wij ontwerpen interieurconcepten voor de horeca, zoals restaurants, bars en cafés. En daarbij kijken we niet alleen naar de inrichting, maar ook naar een efficiënte routing, het eventuele terras en natuurlijk uw positionering. Totaalconcepten dus, zodat uw restaurant een succesvolle zaak kan worden! Zullen we eens kennismaken?

Sterke positionering

Onderscheidend én authentiek zijn is essentieel om een goedlopend restaurant te creëren. Daarom beginnen wij met onze opdrachtgevers altijd bij de positionering; wat ben je en wat wil je zijn? Op een sterke positionering kunnen wij een sterk ontwerp baseren, vandaar dat dit altijd het uitgangspunt is voor het concept dat wij ontwikkelen.

Compleet interieurconcept

Elk ontwerp van ESTIDA is een compleet en consequent interieurconcept. We houden rekening met het aantal zitplaatsen, kijken of de routing beter kan en of met een andere indeling van de keuken efficiënter gewerkt kan worden. Geen zaken die direct op de styling van toepassing zijn, maar die wel invloed op uw omzet hebben. En dat is waar een goed restaurantinterieur ook aan moet bijdragen!

Custommade ontwerp voor uw restaurant

Naast art-director Michel Ruijgrok staat een uniek team met onder meer designers, stylisten, een tekenafdeling en eigen interieurbouwers. Samen ontwerpen wij onderscheidende interieurs voor restaurants. Met onder meer custommade ontwerpen waarbij we bijvoorbeeld de dessins voor vloeren, wanden of stoffen ontwerpen en realiseren. Maar ook beschilderen we stoffen en wandprints of laten tekeningen van onze designers op die materialen printen om het eigen karakter van de horecagelegenheid te benadrukken.

Ook het terras

Is er een terras bij het restaurant? Ook dan nemen we dat desgewenst mee in het interieurconcept. Zodat het samen met het restaurant een geheel vormt. En de uitstraling al van buitenaf herkenbaar en aantrekkelijk is.

Uitrolbare concepten

Naast interieurontwerpen voor unieke restaurants ontwikkelen we bij ESTIDA ook uitrolbare concepten. Deze herkenbare interieurs worden doorgevoerd in elk filiaal van de betreffende keten. Dit hebben we onder meer gedaan voor de Jopenkerk, Woodstone en Seafood Bars. Ook hebben we aan de wieg gestaan van het herkenbare en bekende interieur van La Place. Een actueel overzicht van authentieke restaurantinterieurs die wij hebben ontworpen en gerealiseerd, staat op onze portfolio-pagina.

Styling en functionaliteit in elk interieurontwerp

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van onderscheidende en efficiënte interieurs voor restaurants, weten we waar we op moeten letten en waarmee we rekening moeten houden. Een unieke combinatie van styling en functionaliteit in elk interieurontwerp is daarvan het gevolg waarbij we het karakter van de horecagelegenheid altijd in alle facetten laten terugkomen.

Hoe maakt u van uw restaurant een succes?

Wilt u ook een interieurconcept voor uw restaurant dat zowel aantrekkelijk en uniek maar ook praktisch en werkzaam is? Dan laten wij u graag kennismaken met onze totaalconcepten voor de horeca. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en we bespreken graag hoe wij ook u kunnen helpen om van uw restaurant een succes te maken!

Wat wilt u met uw restaurant?

Wilt u ook een interieurconcept voor uw restaurant dat zowel aantrekkelijk en uniek maar ook praktisch en werkzaam is? Dan laten wij u graag kennismaken met onze totaalconcepten voor de horeca. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en we bespreken graag hoe wij ook u kunnen helpen om van uw restaurant een succes te maken!