WERK
MET ONS
2

VACATURE: ALLROUND MEUBELMAKER /INTERIEURBOUWER

VACATURE: ALLROUND MEUBELMAKER /INTERIEURBOUWER

tumbnail-estida-head-office

VACATURE: OPEN SOLLICITATIE

VACATURE: OPEN SOLLICITATIE

ESTIDA NIEUWS

HET LAASTE NIEUWS VAN ESTIDA

Strak, sfeervol, verrassend, stijlvol, stoer… ESTIDA ontwerpt unieke en authentieke interieurs voor bedrijven in onder meer horeca, retail en de wellnessbranche. Altijd met een concept dat uw merk onderstreept en efficiënt is voor uw bedrijfsvoering. Een selectie daarvan ziet u hierboven:

Onze stijl? Kwaliteit!

Onze klanten zijn uniek en dus zijn de interieurconcepten dat ook. Het wordt immers altijd afgestemd op de wensen en positionering van het bedrijf. Toch zeggen onze klanten vaak dat ze voor ons kiezen omdat ‘onze stijl’ ze zo aanspreekt. Wat die stijl dan is? Dat is moeilijk te zeggen. In ieder geval is het comfortabel. We houden namelijk van mooie materialen. Of het nu een luxe interieur is, een stoere urban-stijl of een strak industrieel decor, wij kiezen voor kwaliteit.

Styling + slimme inrichting

Wat elk interieur ook kenmerkt, is de totaalaanpak. Elk detail wordt meegenomen, zowel in de styling als in de inrichting. Functionaliteit en efficiency zijn immers essentieel. En dus moet de inrichting slim zijn. Met bijvoorbeeld een betere routing door het restaurant, een handiger indeling bij de keuken of een meer efficiënte entree bij het hotel. Zodat het nieuwe interieur uiteindelijk niet alleen maar heel mooi is, maar ook geld oplevert.

Gastvrijheid vormgegeven

De interieurs die wij opleveren zijn dus totaalconcepten. Interieurconcepten waarin we gastvrijheid vormgeven. Onderscheidende concepten doordat ze altijd 100% worden afgestemd op dat wat de zaak onderscheidend maakt. Daar denken we in mee, vanaf de conceptfase. En we zorgen dat het gerealiseerd is bij de oplevering. Van concept tot en met realisatie zijn wij uw partner voor uw interieur en uw uitstraling.

Unieke elementen dankzij custommade ontwerpen

Unieke interieurs hebben unieke elementen. Wij realiseren dat met custommade ontwerpen. Prints, dessins en meubelstukken die onze designers speciaal voor onze klanten ontwerpen of tekenen en vervolgens laten maken of printen op een bepaalde stof. Zodat het als gordijn, tapijt, wandprint of meubelstof gebruikt kan worden.

ESTIDA, ook de partner voor uw interieurconcept?

Bedrijven en de horeca vinden in ESTIDA een partner in interieurinrichting. Winkels, kantoren, restaurants, bars, cafés en hotels kunnen bij ons terecht; zowel zelfstandige zaken als ketens waarvoor we uitrolbare concepten ontwikkelen. Voorbeelden van ons werk in beide categorieën ziet u hierboven. Wilt u ook eens kennismaken en bespreken wat we eventueel voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag snel een afspraak met u!