INSPIRERENDE OMGEVING VOOR SHARED DINING CONCEPT OSTERIA EMILIA

Estida creëerde voor een inspirerende omgeving voor Osteria Emilia in het bruisende hart van Utrecht. Met het interieurontwerp heeft ESTIDA een bijzondere omgeving gecreëerd voor dit Italiaanse shared dining concept, waar authentieke smaken samenkomen in een kleurrijk en levendig decor.

3-project-uitelicht-estida-emilia-ostaria-utrecht-behang

MET OOG VOOR HOSPITALITY

Bij Osteria Emilia draait alles om de gastbeleving, waarbij het horeca interieur een essentiële rol speelt. Met oog voor hospitality heeft ESTIDA elk detail van het interieur zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Van het horecameubilair tot aan de spectaculaire bar en keukenuitgifte, elk element draagt bij aan het totaalconcept van Osteria Emilia.

3-project-uitelicht-estida-emilia-ostaria-utrecht-stoelen

TRADITIONELE ITALIAANSE KEUKEN CENTRAAL IN CONCEPT

Het restaurant heeft een levendige ambiance, waar het interieur een harmonieus samenspel vormt met de smaken die je zult ervaren. Of je nu komt voor een intiem diner of een feestelijke bijeenkomst, bij Osteria Emilia staat de gast altijd centraal. Het interieur concept ondersteunt dit. De traditionele italiaanse keuken is uitgangspunt geweest voor het concept.

3-project-uitelicht-estida-emilia-ostaria-utrecht-bar-gordijn