OVER
ESTIDA AMSTERDAM
INTERIOR DESIGN & PROJECT DEVELOPMENT

INTERIEURDESIGN EN CONCEPT ONTWIKKELING

ESTIDA ontwerpt toonaangevende interieurs en ontwikkelt markante horecaconcepten. Zowel in Nederland als daarbuiten creëren wij nieuwe belevingswerelden in gerenommeerde hotels, cafés en restaurants. Maar net zo goed tekenen wij voor het interieurdesign van wellnesscentra, winkels, kantoren en bij vooraanstaande particulieren.

 

Projectinrichting en interieurbouw

Van deelprojecten tot de gehele projectinrichting, ons gespecialiseerd projectbureau realiseert heel uiteenlopende interieurprojecten en levert ze turnkey op. Daarnaast vindt in onze eigen werkplaats de interieurbouw plaats van maatwerkelementen. Deze unieke eyecatchers worden door de designers van ESTIDA speciaal ontworpen als beeldbepalende elementen in de concepten die we ontwerpen.

news -eerste rij rouhi-tafels-raam

RENOVATIES EN HOTELSTOFFERINGEN

Behalve voor de inrichting van projecten en het interieurdesign is ESTIDA ook de ideale partner bij renovaties en hotelstoffering. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en inrichten van interieurs kunnen wij ook dit soort projecten creatief en prijsbewust uitvoeren.

 

Specialist in interieurdesign voor de horeca

Een kenmerkend signatuur van ESTIDA is het gastvrije interieur met veel comfort. Geen wonder dus dat wij de specialist zijn in het interieurdesign voor de horeca. Ons uitgebreide portfolio toont de inrichtingen en interieurconcepten die wij recentelijk voor horecagelegenheden hebben ontwikkeld.

staats

Creativiteit en vakmanschap in interieurdesign

 

ESTIDA Interior Design en Concept Development staat voor korte communicatielijnen, creatieve oplossingen en een prijsbewuste aanpak. De samenwerking tussen ontwerp, projectleiding en de werkplaats bevordert de creativiteit, flexibiliteit en het vakmanschap wat ook elke keer weer terug te vinden is in het interieurdesign. Daarnaast zijn de spraakmakende, succesvolle bedrijven met een ESTIDA-interieur en de langjarige relaties die wij met veel opdrachtgevers onderhouden, typerend voor de toegevoegde waarde die wij keer op keer bieden.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over het interieurdesign, de bedrijfsconcepten, totaalinterieurs en interieuronderdelen die wij ontwikkelen en produceren voor de horeca en andere bedrijven? Laten we dan eens kennismaken. Neemt u contact met ons op?

estida-fabriek-scannerstraat-21

CREATIVE MIND

MICHEL RUIJGROK

is art director en eigenaar van ESTIDA. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten is hij met recht een specialist in horeca-interieurs te noemen. Zowel vanaf de tekentafel als in de panden zelf creëert hij interieurconcepten met een eigen stijl die altijd geheel zijn afgestemd op de bedrijfsfilosofie van de klant. De inrichting moet tenslotte een spiegel van de opdrachtgever zijn.

michel ruijgrok estida