RESTAURANT VITO ALKMAAR

Restaurant Vito in Alkmaar heeft een complete restyling ondergaan, geïnspireerd door traditionele Italiaanse interieurs, brengt de uitstraling en charme van een authentiek Romeins restaurant naar het hart van Alkmaar.

ESTIDA heeft gekozen voor een aantal opvallende elementen die het interieur van Restaurant Vito definiëren. Aan de keukenzijde bevindt zich een indrukwekkende kastenwand die direct de aandacht trekt. Deze wand dient niet alleen als een functionele scheiding tussen de keuken en de eetruimte, maar ook als een visueel statement dat bijdraagt aan de algehele sfeer.

3-project-uitelicht-estida-Vito-Alkmaar- kopie

OPENKEUKEN EN CENTRALE BAR

De open keuken is een ander belangrijk kenmerk van het nieuwe ontwerp. Dit element creëert een directe verbinding tussen de keuken en de gasten, waardoor de dynamiek en passie van de culinaire activiteiten zichtbaar worden. De open keuken bevordert een transparante en interactieve eetervaring, wat een belangrijk aspect is van de moderne restaurantcultuur.

Centraal in het restaurant bevindt zich de prachtig ontworpen bar. Met zijn elegante uitstraling en gedetailleerde afwerking vormt de bar een centrale ontmoetingsplek binnen het restaurant. De combinatie van hoogwaardige materialen en verfijnde details zorgt voor een luxueuze en uitnodigende sfeer.

3-project-uitelicht-estida-bar-Vito-Alkmaar-

HANDGEMAAKTE WANDSHILDERINGEN

Een ander opvallend aspect van de restyling zijn de wandschilderingen. Deze handgemaakte kunstwerken brengen de Italiaanse sfeer tot leven en voegen een uniek en artistiek element toe aan het interieur.

3-project-uitelicht-estida-wandprints-Vito-Alkmaar- kopie

DUURZAAM EN ESTHETICH INTERIEUR DOOR AANDACHT EN DETAIL

Bij de keuze van materialen is niets aan het toeval overgelaten. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en gedetailleerde materialen, wat resulteert in een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk interieur. De aandacht voor detail en de zorgvuldige afwerking zijn duidelijk zichtbaar in elke hoek van het restaurant.

Het nieuwe interieur van Restaurant Vito in Alkmaar is een geslaagde vertaling van de charme en sfeer van een traditionele Italiaanse zaak, uitgevoerd met moderne technieken en een verfijnde afwerking.

3-project-uitelicht-estida-tafel-Vito-Alkmaar-