VACATURE PROJECT MANAGER

E.S.T.I.D.A Vacature Project Manager

 

Ter uitbreiding van mijn team ben ik op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Project Manager. Mijn naam is Eva, ik ben verantwoordelijk voor de projectafdeling binnen E.S.T.I.D.A en bij E.S.T.I.D.A is het nooit saai – iets dat ik zonder aarzeling met je kan delen. De projectafdeling bestaat uit project managers en werkvoorbereiders, in samenspraak met de ontwerpers en meubelmakers, zorgen wij ervoor dat het project gerealiseerd wordt.

 

1

E.S.T.I.D.A

Voordat we jouw functie verder omschrijven, eerst nog even het volgende:

E.S.T.I.D.A creëert gastvrijheid en brengt ruimtes tot leven. Hier creëren we unieke interieurs én ervaringen voor gerenommeerde horecabedrijven, offices, retail, openbare ruimten en vooraanstaande particulieren.

Veel! En allemaal even waardevol.

Door deze veelzijdigheid ontwikkelen we dat wat het beste past, voor iedere opdrachtgever.

Bij E.S.T.I.D.A staan we dan ook voor korte communicatielijnen, creatieve oplossingen en een prijsbewuste aanpak. Dit beweegt door in de samenwerking tussen ontwerp, project management en de werkplaats. Een aanpak die de creativiteit, flexibiliteit en vakmanschap bevordert en terug te vinden is in het interieurdesign.

 

Jij als E.S.T.I.D.A collega

Naast het zijn van een tijdspecialist zijn er nog een aantal belangrijke skills nodig. Als E.S.T.I.D.A Project Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten. Hierin ben je bezig met planning, budget en het waarborgen van kwaliteit. Het is een flexibele baan met drukke en rustigere momenten. Je werkt samen met je collega’s, zowel op kantoor als op locatie. Een nieuwsgierige

en pro-actieve houding is daardoor ook vereist. Een project is nooit eenzijdig en er zijn verschillende belangen die jij moet balanceren, met een sterk eindresultaat als doel. Dat gebeurt niet vanzelf, maar alleen met vooruitgang. Om dit te kunnen doen houdt je nauw contact met de opdrachtgever, interieurbouwers (in de E.S.T.I.D.A werkplaats en op locatie), ontwerpers, onderaannemers en

toeleveranciers. De essentie ligt op tastbare acties, communicatie en betrokkenheid bij het oplossen van problemen.

Alle projecten realiseren we als team — een dynamisch samenspel tussen de werkvoorbereider, ontwerper, productiemanager en jijzelf.

Weet jij van aanpakken, heb je een passie voor interieur en zie je planning als hobby? Dan ben jij de Project Manager die wij zoeken!

HET RIJTJE DAT WIJ VRAGEN

  • – Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • – Minimaal 4 jaar werkervaring als Project Manager van soort gelijke projecten binnen ons werkveld.
  • – Gedegen kennis van Microsoft office programma’s
  • – Kennis van Handsoft is een pre
  • – Ervaring in en kennis van creatieve processen, interieurbouw, interieurontwerp, de bouwkundige wereld en interesse in de horeca
  • – Zelfstandig, én een teamplayer
  • – Hands-on mentaliteit
  • – Kan werken onder druk van deadlines

HET RIJTJE DAT WIJ BIEDEN:

– Een bruto maandsalaris van € 3.905,- tot € 5.506,- op basis van een 40-urige werkweek. Het salaris wordt afgestemd op ervaringsjaren, de opleiding en kennis die je meebrengt.

– Een enthousiast team met informele werksfeer (echt waar :-))

– Creatieve, inspirerende en kleurrijke werkomgeving
– Laptop & telefoon

– Een functie waarin je bijdraagt aan spraakmakende projecten

– Ontwikkeling in jouw kennis-vak

– Auto van de zaak

– Een variatie aan projecten, boordevol!

 

Sollicitaties naar: solliciteren@estida.nl t.a.v. Eva Zwiers

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

head office-vacature