NOSTALGISCHE CHARME BIJ TANTE SJAAN

Verwelkomd door de nostalgische charme van Tante Sjaan op Texel, betreed je een wereld waar gezelligheid en gastvrijheid samenkomen. In samenwerking met horecaondernemer Vincent Hoekstra heeft ESTIDA een verbluffend interieurconcept ontwikkeld dat de huiskamersfeer omarmt met een vleugje vintage flair en een gestileerde retrostijl.

2-uitgelicht-project-940x1080-Tante-Sjaan-Texel-estida copy

HUISKAMERACHTIGE AMBIANCE

Bij Tante Sjaan draait alles om het creëren van een warme en uitnodigende sfeer, alsof je de huiskamer van een geliefd familielid binnenstapt.

2-uitgelicht-project-940x1080-huiskamer-Tante-Sjaan-Texel-estida

VINTAGE FLAIRE

Het horeca-interieur van Tante Sjaan combineert moeiteloos vintage items met een gestileerde retrostijl, wat resulteert in een unieke en toch toegankelijke esthetiek. Gepoedercoat staal, natuurlijke materialen en veel groen worden gecombineerd.

2-uitgelicht-project-940x1080-bank-Tante-Sjaan-Texel-estida

TOTAALCONCEPT VOOR GASTBELEVING

Bij Tante Sjaan gaat het interieurontwerp verder dan alleen esthetiek; het is een totaalconcept dat de gastbeleving versterkt en verbetert. Elk element, van de zorgvuldig uitgekozen meubels tot de doordachte indeling van de ruimte, is ontworpen om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden die hun zintuigen prikkelt en hun hart verwarmt.

2-uitgelicht-project-940x1080-keuken-Tante-Sjaan-Texel-estida

WARMTE EN GEZELLIGHEID

Met het interieurontwerp van Tante Sjaan heeft ESTIDA een meesterwerk gecreëerd dat naadloos aansluit bij de Texelse gastvrijheidstraditie en tegelijkertijd een eigentijdse twist toevoegt. Naast het eerder ontwikkelde Pollo, vormt Tante Sjaan een onmisbaar onderdeel van de culinaire scene op Texel, waar gasten worden uitgenodigd om te genieten van heerlijk eten en een onvergetelijke sfeer.

 

2-uitgelicht-project-940x1080-groen-Tante-Sjaan-Texel-estida

GASTBELEVING

Kom langs en laat je betoveren door de warmte en gezelligheid van Tante Sjaan – waar elk detail bijdraagt aan een onvergetelijke gastbeleving.

 

TANTE SJAAN
Texel

2-uitgelicht-project-940x1080-plant-rekTante-Sjaan-Texel-estida