Ontdek de Betoverende Wereld van Pollo's Interieurdesign

Bij restaurant Pollo op Texel kun je niet alleen heerlijk dineren maar is het interieur ook een visuele verwennerij. Het interieurdesign van Pollo, ontwikkeld door ESTIDA in samenwerking met horecaondernemer Vincent Hoekstra, betovert gasten met een unieke combinatie van uitdagend kleurgebruik, vintage elementen, en verlichting die de zintuigen prikkelt.

3-project-uitelicht-estida-Pollo-veren-lamp

GEDURFDE KLEUREN, VINTAGE BAR EN OUDE BOUWMATERIALEN

Bij binnenkomst worden gasten direct omarmd door een uitdagend kleurenpalet. Levendige tinten zoals diepblauw, zachtroze en rijk geel worden op een gedurfde en harmonieuze manier gecombineerd, waardoor een levendige en energieke sfeer ontstaat die perfect past bij de dynamiek van het restaurant.

Centraal in de ruimte pronkt een prachtige vintage bar met karakter.

Een absoluut hoogtepunt van het interieurdesign is het verlichtingselement met laser gesneden veren.

3-project-uitelicht-estida-Pollo-bar

LOGO

Het logo van Pollo, geïntegreerd in het interieurdesign, fungeert als een herkenbaar symbool van het restaurant en versterkt de merkidentiteit. Speciale neonarmaturen worden gebruikt om het logo op een elegante manier te accentueren, waardoor het een centraal element wordt dat de aandacht trekt en de ruimte verfraait.

3-project-uitelicht-estida-Pollo-neon

ALGEHELE EETERVARING

Bij Pollo wordt het interieurdesign niet alleen gezien als een decoratief aspect, maar als een essentieel onderdeel van de algehele eetervaring. Elk element, van het gedurfde kleurgebruik tot de unieke verlichtingselementen, is zorgvuldig gekozen om een betoverende wereld te creëren.

3-project-uitelicht-estida-Pollo