HET DUINCAFE PWN IN OVERVEEN

PWN in Overveen

In het eerstekwartaal van 2024 is de geheel vernieuwde horeca van het bezoekerscentrum Kennemerduinen van PWN in Overveen heropend. ESTIDA maakte het ontwerp en voerde het project als totaal uit.

 

3-project-uitelicht-estida-stoelen-PWN-DUINCAFE-OVERVEEN-

EEN NATUURLIJK CONCEPT

Een Natuurlijk Concept

Dit unieke concept is geïnspireerd door de prachtige natuurlijke omgeving. ESTIDA heeft dit concept vertaald naar een verfijnd interieurontwerp dat harmonieus samenvalt met de natuurlijke schoonheid van de locatie.

 

3-project-uitelicht-estida-boom-PWN-DUINCAFE-OVERVEEN- copy

CAFE,VERGADERZAAL EN UITGIFTE: EEN OASE VAN STIJL

Het cafe, de vergaderzaal en de nieuwe buitenuitgifte zijn stuk voor stuk getransformeerd. Akoestische wandprints creëren een rustgevende sfeer, terwijl bijzondere styling en materialen zorgen voor een unieke beleving. Geen detail is over het hoofd gezien tijdens de renovatie. Alle ruimtes, inclusief de toiletten en keuken, zijn volledig vernieuwd. Dankzij ESTIDA ademen deze ruimtes nu een frisse, eigentijdse uitstraling.

 

3-project-uitelicht-estida-tafels-PWN-DUINCAFE-OVERVEEN-

MULTIFUNCTIONELE VERGADERZAAL

De vergaderzaal vormt het kloppende hart van de locatie. Dankzij het slimme ontwerp is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar. Van zakelijke vergaderingen tot feestelijke diners, hier is alles mogelijk. Met een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving is dit dé plek voor inspiratie en ontspanning.

 

3-project-uitelicht-estida-keuken-PWN-DUINCAFE-OVERVEEN-

VAN CONCEPT TOT REALISATIE

ESTIDA heeft niet alleen het concept en het interieurontwerp verzorgd, maar ook de productie en installatie van alle interieur onderdelen. Met oog voor detail en vakmanschap is elk element met zorg vervaardigd, waardoor het interieur tot in de puntjes perfectie uitstraalt. Meer van ons werk zien?

3-project-uitelicht-estida-toilet-PWN-DUINCAFE-OVERVEEN-