BIJZONDER EN ONDERSCHEIDEND ONTWERP

Het ontwerp van ESTIDA voor de nieuwe Flagshipstore en het hoofdkantoor van Grapedistrict aan de Van Woustraat in Amsterdam is eclectisch, persoonlijk en verrassend. Kleine wijnboeren en persoonlijke aandacht voor klanten staan centraal. De spectaculaire hoogte van het pand is optimaal benut, met spannend kleurgebruik en verrassende materialen zoals kurk en veel gebruik van groen. Dit zorgt voor een unieke en uitnodigende sfeer.

3-project-uitelicht-estida--geel-grapedistrict-lounge -psb

VERBONDEN WINKEL EN KANTOORRUIMTE

De kantoorruimte is vanuit de winkel zichtbaar, wat een directe connectie creëert tussen de backoffice en de verkoopruimte aan de voorkant. Dit transparante ontwerp bevordert de interactie en samenwerking tussen medewerkers en klanten. Custom-made vloerbedekking en de toepassing van diverse materialen dragen bij aan een harmonieuze en inspirerende omgeving.

3-project-uitelicht-estida-grapedistrict-lounge -psb

SPECIALE PROEF EN LOUNGE RUIMTE

Er is een speciale proefruimte ontworpen die perfect is voor overleg met wijnboeren en presentaties aan zakelijke klanten. Deze ruimte kan ook dienst doen als vergaderruimte, net zoals de sfeervolle loungeruimte. Beide ruimtes zijn flexibel in gebruik en bieden een comfortabele setting voor verschillende activiteiten. Dit maakt de Flagshipstore en het hoofdkantoor van Grapedistrict tot een dynamische, veelzijdige en zeer uitnodigende werk- en winkelplek.

 

3-project-uitelicht-estida-wijnkast-grapedistrict-lounge -psb copy