CON
FUEGO BREDA
INRICHTING
RESTAURANT

Stoere upgrade voor grillrestaurant Con Fuego, breda

Grillrestaurant Con Fuego in Breda is geen standaard steakhouse maar het oude interieur gaf wel die indruk. Tijd voor een upgrade dus; een stoer interieur met chique details waarin oude elementen die nog goed waren, behouden bleven.

Authenticiteit

Con Fuego is een grillrestaurant dat graag laat zien dat ze anders zijn dan de meeste steakhouses. Qua smaak, presentatie, sfeer en kwaliteit onderscheiden ze zich van andere restaurants. En die authenticiteit moest ook terug te zien zijn in het nieuwe interieur.

E.S.T.I.D.A.

Elementen behouden of hergebruikt

Voor het nieuwe interieur kozen wij een stoere inrichting met chique details waarin het nog steeds sfeervol is. Wat nog goed was van het oude interieur, werd behouden of hergebruikt. Zoals de houten vloer en de opvallende houten wandpanelen die een rustiek tintje aan het geheel geven.

Stoer met een vleugje mystiek

De stoere details komen terug door het gebruik van hout in wanden en vloeren maar ook door de vele stalen elementen. Zoals de flessenluifel, ontworpen door onze designers en geproduceerd in onze werkplaats. Maar ook de tafels die zijn voorzien van een messing rand en een blad hebben van donkere spiegel. Stoer met een vleugje mystieke sfeer.

E.S.T.I.D.A.

Contrast met zachte details

Als contrast naast de harde elementen zijn zachte details toegevoegd zoals stoelen bekleed met een reliëfstof van velours. En een opvallend reliëfbehang tegenover de okergele lambriseringswand met weer donkere spiegels. De diepblauwe kleur van de stoelen en vazen breekt het geheel en zorgt weer voor dat chique accent.

Wolk van glas en licht

Het meest opvallende element in dit restaurant zijn glazen bollen aan het plafond rondom de verlichting. Als een wolk van glas en licht zet dit een deel van het restaurant ’s avonds in een sfeervol licht. Ook deze glazen bollen zijn een ontwerp van de ESTIDA designers.

E.S.T.I.D.A.

Zichtbaar onderscheid met visuele secties

Het restaurant bestaat uit visuele secties; de verschillende ruimtes hebben andere accenten in kleur en materialen. Dit zichtbare onderscheid is gemaakt om de ruimte die eigenlijk langgerekt is, optisch op te delen. Zo wordt het als geheel interessanter en meer uitnodigend voor de gasten.

Interieurconcepten voor restaurants

ESTIDA ontwerpt interieurs voor de horeca; hotels, restaurants en cafés. Hierbij kijken wij verder dan alleen het interieur zelf en houden ook rekening met de functionaliteit ervan en of het efficiënter kan. Zo combineren we praktisch nut met interieurconcepten die het karakter van de horecagelegenheid onderstrepen. Op onze site staan daarvan meerdere voorbeelden. Wilt u daar meer over weten? Of vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

E.S.T.I.D.A.