CHATEAUFORM
MARIENHEUVEL HEEMSTEDE
INRICHTING
PROFESSIONAL HOTEL

VOORMALIG KLOOSTER MARIENHEUVEL OMGETOVERD TOT CHARMANT LANDHUIS

Het voormalige Klooster Marienheuvel in Heemstede is omgetoverd tot een charmant en inspirerend landhuis. Het biedt een oase van rust, verborgen in een prachtig park. Landhuis Mariënheuvel brengt een ode aan de eeuwenoude traditie van Nederlandse kunst en stijl. Het klooster bestaat uit 3 gebouwen allen in een andere tijd en stijl gebouwd. Dit is dan ook de inspiratie geweest voor het concept.

Fabien BARRAU

HET HOOFDGEBOUW MET KLASSIEKE UITSTRALING IS GEINSPIREERD OP DE GOUDEN EEUW

Het hoofdgebouw met zijn klassieke uitstraling is geïnspireerd op de Gouden Eeuw en Hollandse meesters.Hun meesterwerken vormen de basis voor het interieurconcept. De twee vleugels zijn in jaren 30 en jaren 60 stijl uitgevoerd. Ook weer geïnspireerd op de architect en kunststromingen. Het gastvrije, speelse en open karakter van Chateauform is op allerlei plekken te voelen en terug te vinden. In de voormalige kapel bevindt zich nu een spectaculair restaurant, waar de geschiedenis goed te zien en voelen is. Op een eigentijdse en verrassend manier wordt verleden, heden en toekomst door elkaar geweven.

 

3-project-uitelicht-estida-chateauform-vergaderzaal

EEN INSPIREREND EN CREATIEF PROCES

ESTIDA heeft met heel veel plezier samen met Chateauform dit eerste chateau gecreëerd. Een mooi en inspirerend creatief proces, waarbij de visie van de eerste pitch nooit uit het oog verloren is.

We have chosen to make Châteauform’ a carefree, magical experience to encourage cohesion, creativity and reflection.
Everything is designed for companies and the people who make them flourish.

Congreshotel Landhuis Marienheuvel

  • 67 hotelkamers
  • 13 vergaderruimtes
  • Diverse spectaculaire salons / huiskamers
  • Bar
  • Restaurant
Fabien BARRAU