HYBRID HOSPITALITY

De publieke ruimtes van Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse zijn in 2023 compleet gerenoveerd.

Binnen het concept Hybrid Hospitality ontwikkelde E.S.T.I.D.A een spannende, lichte en luchtige ruimte met een natuurlijke en hoogwaardige uitstraling.

EstidaCarlton3

CENTRALE BAR

Er is een centrale plek voor de bar met daarbij een speels vormgegeven bargebied. Slingerende banken zorgen voor een dynamische ruimte. De lounge en serre zorgen voor plekken van rust en ontspanning en de open keuken met bijbehorend buffet neemt de gasten mee in de beleving van het foodconcept waarbij vers, lokaal en cressen centraal staan.

EstidaCarlton33

NATUURLIJKE MATERIALEN EN KLEUREN

Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen en kleuren. ESTIDA zoekt de spanning op door gebruik van verschillende vernieuwende texturen en een open en flexibele plattegrond.

3-project-uitelicht-estida-carlton oasis-rondebank

ROAM HUISKAMER VAN HET HOTEL

ROAM fungeert als het ware als de huiskamer van het hotel. De letterlijke vertaling van ROAM is zwerven. De gasten zijn vrij hun plek te vinden en op hun manier gebruik te maken van de verschillende plekken. Het interieur ondersteunt en stimuleert dit.

Ook is er een prachtige ruimte die als private dining kan fungeren en in de glass room is ruimte voor (informeel) overleg.

Carlton Oasis Roam

Ca 200 plekken

3-project-uitelicht-estida-carlton oasis-Huiskamer