BOUTIQUEHOTEL
STAATS HAARLEM HAARLEM
INRICHTING
HOTEL

SPECTACULAIR DESIGNINTERIEUR BOUTIQUEHOTEL STAATS CREËERT NIEUWE BELEVING

Boutiquehotel STAATS uit Haarlem is als onze multidimensionale conceptstore. Het interieur van dit hotel is geheel ontworpen door ESTIDA’s artdirector Michel Ruijgrok. Met als resultaat een spectaculair designinterieur dat uniek is op elk vlak.

21 unieke hotelkamers

Een voormalig schoolgebouw vormde het canvas voor dit boutiquehotel. Een charmant pand waarin het een uitdaging was om dit luxe en aantrekkelijk hotel te creëren. Het resultaat is 21 unieke hotelkamers die zowel comfortabel als uiterst luxueus zijn met her en der nog originele elementen.

2-uitgelicht-project-940x1080-staats-estida-kamer

LUXE MET EEN RAFELRANDJE

Het hotel moest voelen als een huiskamer. Om dat te bereiken is gekozen voor comfort, luxe en her en der een rafelrandje. Een luxe inrichting met rijke stoffering, warme kleuren en bijzondere verlichting. Maar ook met authentieke elementen in de hotelkamers zoals een originele muurtekening die nog te zien is en items uit de klaslokalen van vroeger. Elke kamer is hierdoor anders en uniek. Maar het is altijd kleurrijk en luxe.

Hotel met persoonlijkheid

Door het hotel heen zijn ook design klassiekers geplaatst én bijzondere rariteiten. Die verzameling aan items met veel planten door het hotel heen, maakt het op elke plek verrassend maar geeft ook een gevoel van ‘thuis’. Het hotel heeft zo een persoonlijkheid gekregen waar de gasten zich welkom bij voelen.

2-uitgelicht-project-940x1080-staats-estida

COMFORT EN DESIGN ALS BASIS VOOR GASTBVRIJHEID

Boutiquehotel STAATS toont aan hoe met comfort en design gastvrijheid heel goed kan worden vormgegeven. Het interieurconcept ondersteunt het luxegevoel, biedt ruimte voor duurzame keuzes en zorgt met het restaurant De Ripper dat in hetzelfde pand gevestigd is, voor een totaalbeleving van alle zintuigen.

Hotelinterieurs door ESTIDA

In dit hotel had artdirector Michel Ruijgrok van ESTIDA de vrije hand. Een selectie van hotelinterieurs voor opdrachtgevers staat hier op de site. Wilt u weten hoe wij uw hotelconcept kunnen vertalen naar een interieur? Of u ondersteunen met het ontwikkelen van een authentiek interieurconcept voor uw horecabedrijf? Vraag het ons. We bespreken het graag met u!

2-kamer-project-940x1080-staats-estida

INTERIEURCONCEPTEN VOOR HOTEL

ESTIDA ontwerpt interieurs voor de horeca; hotels, restaurants en cafés. Hierbij kijken wij verder dan alleen het interieur zelf en houden ook rekening met de functionaliteit ervan en of het efficiënter kan. Zo combineren we praktisch nut met interieurconcepten die het karakter van de horecagelegenheid onderstrepen. Op onze site staan daarvan meerdere voorbeelden. Wilt u daar meer over weten? Of vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Boutique Hotel Staats Haarlem

Ripperdastraat 13A, 2011 KG Haarlem

www.boutiquehotelstaats.nl

2-uitgelicht-project-940x1080-staats-estida-gang