HISTORIE EN AANDACHT VOOR DETAILS

Stap binnen in de gerestylde ontbijtzaal en bar van Boulevard Hotel Scheveningen, waar Estida’s ontwerpvisie tot leven komt. Geïnspireerd door de architectuur van het gebouw, ademt deze ruimte een sfeer van tijdloze elegantie en verfijning uit, met prachtige details en aandacht voor de historie.

3-project-uitelicht-estida-bar-Boulevard-hotel-scheveningen

NAUTISCHE DETAILS

De horeca inrichting van de ontbijtzaal en bar is een goed voorbeeld van interieurdesign en vakmanschap, waar elk element zorgvuldig is gekozen om een gevoel van gastvrijheid en comfort te creëren. Er is gekozen voor in de harmonieuze mix van traditionele en eigentijdse elementen, waardoor een unieke en uitnodigende sfeer ontstaat, met de nautische details, waar dit hotel om bekend staat.

3-project-uitelicht-estida-blauw-Boulevard-hotel-scheveningen

UITZICHT OP ZEE

Het interieur van de ontbijtzaal straalt elegantie uit, met details die doen denken aan de rijke geschiedenis van het gebouw. Geraffineerde meubels, sierlijke verlichting en subtiele kleuren creëren een serene omgeving waar gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de zee.

3-project-uitelicht-estida-stoffering-Boulevard-hotel-scheveningen

MULTIFUNCTIONEEL DESIGN

De bar is een goed voorbeeld van multifunctioneel design. Estida heeft een innovatief uitklapsysteem geïntegreerd, waardoor de bar moeiteloos kan worden omgetoverd tot een stijlvol ontbijtbuffet. Dit ontwerp zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende functies.

3-project-uitelicht-estida-ontbijt-Boulevard-hotel-scheveningen