11 BAR AND KITCHEN

11 Bar and Kitchen, gelegen in het bruisende hart van Hoofddorp. Met een focus op een brede doelgroep biedt 11 Hoofddorp een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar heerlijk eten, verfrissende drankjes en een levendige sfeer. ESTIDA tekende voor het interieur.

3-project-uitelicht-estida-muur-11 bar and kitchen- copy

EEN PLEK VOOR IEDEREEN

11 Hoofddorp is ontworpen met het oog op diversiteit, waarbij we streven naar een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Of je nu komt voor een informeel diner met vrienden, een zakelijke bijeenkomst of een speciale gelegenheid, bij 11 Bar en Kitchen vind je altijd de perfecte ambiance.

3-project-uitelicht-estida-lampen-11 bar and kitchen-

SPECTACULAIRE BAR

Langs de lengte van de ruimte pronkt onze spectaculaire en stoere bar, een ware eyecatcher die de aandacht trekt. Rondom de kolommen zijn gigantische lichtornamenten gecreerd die in in verschillende kleuren kunnen worden aangelicht waardoor de sfeer van de bar steeds kan veranderen.

3-project-uitelicht-estida-11 bar and kitchen- copy

STOER EN EIGENTIJDS INTERIEUR

Het interieur van 11 Hoofddorp is stoer, eigentijds en urban, perfect passend bij de dynamiek van de stad. Grafische patronen, gekleurd licht en streetart zijn slechts enkele van de elementen die zorgen voor een zeer eigenzinnige en unieke uitstraling.

3-project-uitelicht-estida-kast-11 bar and kitchen-