TIGER MAMA

OMSCHRIJVING

VERRASSENDE RESTYLE VOOR AZIATISCH RESTAURANT MET 4 VERSCHILLENDE RUIMTES

Een nieuw en aantrekkelijk interieur dat uitnodigt, die opdracht gaf Tiger Mama uit Utrecht. In een monumentaal pand waar ze hun gasten verrassen met Aziatische hapjes creëerden wij een bijpassend gevarieerd interieur en kregen ook de opdracht voor de ontwikkeling van het logo en de menukaarten.

 

Restaurant met monumentale status restylen

Jorn Speijer van Tiger Mama in Utrecht wilde het restaurant restylen zodat het opvallend en aantrekkelijker werd. Een uitdagende opdracht omdat het pand bestaat uit vier aparte ruimtes die samen het restaurant vormen en er niets verbouwd mocht worden vanwege de monumentale status. Na een kennismakingsgesprek gunde hij ESTIDA Interior Design en Concept Development de opdracht en wisten we zijn verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

 

Smaragdgroen en een minimalistische sushi-kelder

Het pand heeft een kelder, binnentuin, een eetgedeelte bij de keuken en bij de bar. Wij gaven elke ruimte haar eigen karakter zoals een minimalistische sushi-kelder, een Japanse binnentuin en een smaragdgroene zaal bij de entree. Precies zoals de kaart van dit restaurant verrast, zo verrassen de ruimtes de gasten ook.

 

Boven verwachting mooi

‘Onze gasten komen met open mond binnen en ze vinden ’t prachtig!’, Jorn is heel tevreden met het resultaat van de restyle. ‘Je weet vooraf nooit precies hoe het gaat worden, maar het is boven verwachting mooi. Alle eer voor ESTIDA.’

 

Japanse elementen in elk interieur

In het ontwerp kozen we voor verschillende Japanse elementen die elk interieur een eigen karakter gaven maar ze toch onderling verbonden. Zo kreeg de ruimte bij de entree smaragdgroene robuuste tegels en luxe banken en stoelen. Het Japanse karakter werd verder benadrukt met semi-transparante scheidingswanden van stalen frames in kleur gepoedercoat, met rookglas en stickers van sepia. Voor een strakke eetruimte ontwierpen en produceerden we het neon en in de sushi-kelder kozen we voor roze tegen een rustige achtergrond van crème en lichte houten meubels die strak en functioneel zijn uitgevoerd.

 

Snelle restyle met een heel mooi resultaat

‘De totale restyling heeft maar zo’n 4 weken geduurd, het ging allemaal heel vlot.’ Jorn Speijer is erg te spreken over de samenwerking en het resultaat: ‘Ze hebben een heel mooi interieur bij ons achtergelaten. Ik zou ESTIDA zeker aanbevelen bij collega’s die ook hun restaurant willen verbouwen of opnieuw gaan inrichten.’

 

Interieurdesign voor de horeca

Als onafhankelijk bureau ontwikkelen, realiseren en produceren wij bedrijfsconcepten, totaalinterieurs en interieuronderdelen voor de horeca. Een selectie van dit interieurdesign vindt u op onze website. En wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Tiger Mama

Jorn Speijer

Voorstraat 80, Utrecht

030-2315515

www.tigermama.nl

 

Ruim 110 zitplaatsen

 

 

 

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever: Tiger Mama

Locatie: Utrecht

Datum: voorjaar 2017