NBS BAARN

OMSCHRIJVING

Interieurontwerp Basisschool met Koninklijk tintje

De Nieuwe Baarnsche School betrok in januari 2015 een nieuw onderkomen. ESTIDA was verantwoordelijk voor het interieurontwerp, en leverde het maatwerkmeubilair en decoratieve onderdelen.

Koning Willem-Alexander en de prinsen Friso en Constantijn brachten hun lagere-schooltijd door op de NBS. Ze woonden toen nog op kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche. In het interieurontwerp wordt op subtiele wijze gerefereerd aan de koninklijke oud-leerlingen.

De school verhuisde in januari naar een nieuwe locatie bij station Baarn. Daar werd de voormalige Waldheim Mavo verbouwd tot een basisschool met kinderopvang en sportzaal. Op 21 mei 2015 werd het nieuwe gebouw officieel geopend door de koninklijke oud-leerling.

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever: NBS Baarn
Locatie: Baarn
Datum: Januari 2015