HOTEL OP DIEK

OMSCHRIJVING

Restyling van hotelkamers met elk een eigen karakter – Op Diek, texel

Hotel Op Diek op Texel is een uniek hotel waarvan de hotelkamers een restyling nodig hadden. Wij tekenden voor het interieurontwerp en de inrichting van die kamers waarbij een duidelijke stijl is doorgevoerd, en ze toch allemaal hun eigen karakter kregen.

Eigentijdse kamers

Het interieur van hotel Op Diek werd door de eigenaren zelf als ‘doorgeslagen eighties retro’ omschreven. Hoog tijd dus om het unieke hotel van meer eigentijdse kamers te voorzien. Wij deden dat; met een moderne, comfortabele restyling van 18 hotelkamers waarin nog wel een retro tintje terugkomt.

Hotel in een authentieke stolp

Het hotel ligt midden in Den Hoorn op Texel en is een authentieke stolp. Een hotel met karakter dus waarbij in sommige hotelkamers nog de originele elementen zoals houten balken of schuine plafonds te zien zijn. Sfeer en comfort zijn belangrijke kenmerken in dit hotel, en die komen dan ook ruimschoots terug in de nieuwe inrichting.

Klassieke elementen gecombineerd met modern design

Elke hotelkamer heeft een unieke inrichting gekregen maar in alle kamers combineren klassieke elementen met modern design en worden strakke lijnen afgewisseld met zachte, ronde vormen.

Warme contrastkleur

Op een rustige basis van wit en zachtgrijs heeft elke kamer een warme contrastkleur gekregen die terugkomt in het meubilair, de accessoires en het behang. Voor het behang is per kamer een opvallend dessin gekozen die subtiel hint naar de retro-look.

Interieur benadrukt het karakter van het hotel

Het nieuwe interieur is warm, comfortabel met een modern design en aangename kleuren. Een interieur dat het authentieke karakter van dit hotel benadrukt en waar het de gasten in elke kamer een aangenaam welkom biedt.

Interieurconcepten voor hotels

ESTIDA is een veelgevraagd ontwerper voor interieurs van hotels. Wij richten ons daarbij namelijk niet alleen op het interieur en de inrichting maar nemen ook de functionaliteit en efficiency mee. Interieurconcepten dus als basis voor een sterke en unieke uitstraling. Voorbeelden daarvan ziet u hier op de site. Wilt u daar meer over weten? Of vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

PROJECT DETAILS

Hotel Op Diek

Texel