THE SEA FOOD MARKET

OMSCHRIJVING

Een puur en clean interieur voor the Sea Food Market

Puur, clean en kwaliteit. Dat kenmerkt het aanbod van de moderne traiteur The Seafood Market uit Amsterdam. Een nieuwe zaak van de familie De Visscher waarvoor ESTIDA opnieuw het interieur mocht verzorgen. Vanzelfsprekend werd dat een interieur dat deze krachtige kenmerken onderstreept.

Interieurontwikkeling

The Seafood Market is de derde zaak van deze familie. Eerder openden zij al The Seafood Bar in de Van Baerlestraat en op het Spui in Amsterdam. Voor de zaak op het Spui werd ESTIDA Interior Design en Concept Development ingeschakeld vanwege de omvang van het project. Na deze succesvolle samenwerking schoven wij opnieuw aan bij de tekentafel toen het interieur voor deze nieuwe zaak ontwikkeld moest worden.

Aantrekkelijke ambiance

Voortbordurend op het oorspronkelijke interieurconcept werkten we een interieur uit waarin we stralend wit combineerden met donker hout en witte neonletters met een klassiek ogende mozaïekvloer. Clean gaat hier moeiteloos samen met ruw zoals de gladde vitrine die uit een stuk kunststof is gemaakt tegenover de schoongebikte muur. Het geheel creëert een aantrekkelijke ambiance die vooral ook heel laagdrempelig is.

Puur en uitnodigend

“Steeds meer mensen willen niet steeds zelf koken maar ook niet elke dag uit eten. Hier kun je zo binnenstappen voor een goed stuk vis voor thuis of om hier te eten zonder dat je uitgebreid en lang hoeft te tafelen.” Bij The Seafood Market maken ze buiten de deur eten toegankelijk met een ruim aanbod van vis en visgerechten in een pure en uitnodigende sfeer.

Urban-chic interieur

De stijl van dit interieur kan als urban-chic omschreven worden waarbij voor kwalitatieve en pure materialen is gekozen zoals wit Carrera marmer en gerecycled Oostenrijks vurenhout. Om het oorspronkelijke interieurconcept door te voeren is in de werkplaats van ESTIDA een lichtkoepel gemaakt zoals die van The Seafood Bar maar dan met een wit frame. En in het verlengde daarvan is voor het restaurant een opengewerkte wit-stalen lamp ontworpen en geproduceerd.

Goede samenwerking en creatieve ondersteuning

De familie De Visscher koos opnieuw voor ESTIDA vanwege de goede samenwerking en de creatieve ondersteuning in het doorontwikkelen van het oorspronkelijke interieurconcept dat door eigenaar Fons de Visscher al in de eerste zaak was neergezet. En vanwege de mogelijkheid om bepalende elementen zoals een debrasseermeubel, vitrine en lampen zelf te ontwerpen en te bouwen die dit horecaconcept haar eigen identiteit geven.

Interieurdesign voor de horeca

Als onafhankelijk bureau ontwikkelen, realiseren en produceren wij bedrijfsconcepten, totaalinterieurs en interieuronderdelen voor de horeca. Een selectie van dit interieurdesign vindt u op onze website. En wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

The Seafood Market Amsterdam
Naam contactpersoon: Pepijn de Visscher
Ferdinand Bolstraat 32, Amsterdam

020-261864
www.theseafoodmarket.nl

Totaal +/- 65 zitplaatsen.

PROJECT DETAILS

Opdrachtgever: The Sea Food bar; Fons de Visscher
Locatie: Amsterdam
Datum: April 2016

ANDERE PROJECTEN VAN DE SEA FOOD MARKET

De eerder geopende zaak van  Fons de Visscher die wij ook hebben gerealiseerd is de Sea Food Bar

estida-seafoodbar-amsterdam-overview-achter