PERSBERICHT: HOTSPOTS VOOR DE KOUDE DAGEN

Interieurs die voelen als een warme deken

Amsterdam, 23 oktober 2018

Miss publicity

De herfst heeft haar intrede gedaan en de temperaturen dalen. Interieur- en conceptbureau ESTIDA realiseerde hartverwarmende horecazaken waar het dit najaar uitstekend vertoeven is voor een dagje, avondje of weekendje uit. Locaties die inspireren, verrassen, verwarmen en smaken naar meer.

PB ESTIDA - STAATS RIPPER

BOUTIQUE HOTEL STAATS

Boutiquehotel Staats in Haarlem is het summum voor een heerlijk nachtje weg. Een paradepaardje op het gebied van design en comfort. Mede-eigenaar designer Michel Ruijgrok van ESTIDA stortte zich volledig op het interieur. Dit resulteerde in 21 unieke hotelkamers die allemaal verschillend zijn in afmeting en decor. Het hotel bevindt zich in een historisch gebouw in de Haarlemse binnenstad. Ideaal te combineren met een weekendje shoppen of uitwaaien aan het nabijgelegen strand.

Het bijbehorende restaurant De Ripper werd ook door ESTIDA onder handen genomen. Dit resulteerde in een warm interieur met schoolse invloeden, rauwe elementen en 17e-eeuwse details. Koffie, thee, snacks en natuurlijk het ontbijt, de lunch en diner worden bereid en geserveerd door jongeren die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs en hier een horecaopleiding volgen.
hotelstaats.nl

 

Hotel Prins Hendrik, Texel

Omringd door natuurgebied en dichtbij de Waddenzee bevindt zich Hotel Prins Hendrik op Texel. ESTIDA transformeerde de 20 hotelkamers tot stijlvolle, rustgevende, comfortabele ruimtes. De vogels van het eiland en de bijzondere ligging in de natuur vormden de inspiratiebron voor het interieur. Een lekkere plek om te ontspannen met z’n tweeën of met de kinderen. De luxe kamers met twee etages zijn namelijk ook uitermate geschikt voor gezinnen met twee kids en beschikken over een separate zithoek.
prins-hendrik.nl/hotel

 

Over ESTIDA
ESTIDA ontwerpt toonaangevende interieurs en ontwikkelt markante horecaconcepten. Zowel in Nederland als daarbuiten creëren zij nieuwe belevingswerelden in gerenommeerde hotels, cafés en restaurants. Daarnaast tekenen zij voor het interieurdesign van wellnesscentra, winkels, kantoren en particulieren. ESTIDA realiseert heel uiteenlopende interieurprojecten en levert ze turnkey op. Daarnaast vindt in de eigen werkplaats de interieurbouw plaats van maatwerkelementen.

Michel Ruijgrok is art director en eigenaar van ESTIDA. Hij omschrijft zichzelf als ontwerper van gastvrijheid en heeft daar in al meer dan 25 jaar ervaring. Zowel vanaf de tekentafel als in de panden zelf creëert hij interieurconcepten die een spiegel zijn van de opdrachtgever. Tailormade en met oog voor details.