PERSBERICHT: Estida presenteert bijzonder interieurdesign op Independent Hotel Show 2020

Independent Hotel Show 2020

Estida, bureau in interieurdesign en conceptontwikkeling, is op 17 en 18 maart te zien op de Independent Hotel Show in de RAI, Amsterdam. Oprichter Michel Ruijgrok en zijn team verrassen ondernemers en gasten met onderscheidende en toegepaste ontwerpen, speciaal ontwikkeld voor horecazaken en hotels.

Update: op 13 maart 20202 is vanuit de organisatie besloten om vanwege COVID-19 (coronavirus) de Independent Hotel Show Amsterdam in de RAI van 17 en 18 maart te verplaatsen naar 24 en 25 juni 2020.

 

Verrassende beleving in het interieur

In hotels en horeca is veel vraag naar een uniek interieur. Opdrachtgevers zijn op zoek naar een trendy uitstraling en willen onderscheidende elementen die verre van standaard zijn. Met verrassend en opvallend design creëert Estida een bijzondere beleving in het interieur. Elk ontwerp is uniek, waardoor karakteristieke interieurs en markante horecaconcepten tot stand komen.

Zowel in Nederland als daarbuiten creëert Estida nieuwe belevingswerelden in gerenommeerde hotels als Hotel New York, boutiquehotel STAATS en de Carlton Hotel Group, bistro Toujours en restaurants Nobel en Ace. Daarnaast tekenen zij voor het interieurdesign van wellnesscentra, winkels, kantoren en particulieren. Estida realiseert heel uiteenlopende interieurprojecten en levert ze turnkey op. Daarnaast vindt in de eigen werkplaats de interieurbouw plaats van maatwerkelementen.

Estida presenteert bijzonder interieurdesign op Independent Hotel Show 2020

Independent Hotel Show 2020

Voor de Independent Hotel Show 2020 ontwerpen Elisabeth en Michel Ruijgrok ook dit jaar weer een eigen, spectaculaire stand. Op een grote video wall worden onder andere hun meest bijzondere werken vertoond, die een indruk te geven van de diversiteit binnen de ontwerpen van Estida.

De Independent Hotel Show werd in 2012 in Londen opgericht met als doel de hotelgemeenschap samen te brengen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Voor de gemeenschap van hoteliers worden op 17 en 18 maart in de Amsterdamse RAI presentaties en lezingen gegeven, netwerkborrels georganiseerd, presenteren partners zich bij verschillende stands en zijn er bijzondere exposities.Adres

Telefoon +31 (0)20 3371576
Website : www.estida.nl
E-mail info@estida.nl