NIEUWSBERICHT
NOBEL DRINKS Nobels Drinks Proeflokaal
NIEUWSBERICHT
NOBEL DRINKS

Nobels Drinks Proeflokaal

Als je op zoek bent naar een authentieke ervaring op Ameland, dan is een bezoek aan Nobels Proeflokaal Ballum zeker de moeite waard. Deze week hebben we onze deuren heropend na een grondige verbouwing, uitgevoerd door het gerenommeerde interieurontwerpbureau E.S.T.I.D.A. Het vernieuwde interieur van ons proeflokaal is zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de stijl van ons restaurant. De ambiance ademt de rijke familiegeschiedenis, met een stijlvol en tijdloos interieur. Kom langs en geniet van de unieke sfeer van ons proeflokaal terwijl je proeft van onze heerlijke dranken.
Nobel Slijterij - mlnd-9

Nobeltje Limited Edition 2023

De samenwerking tussen Nobel en E.S.T.I.D.A begon in 2018 met een restyling van het café en restaurant van Nobel Ameland. Het resultaat was een stijlvol interieur met subtiele verwijzingen naar de familiegeschiedenis van Nobel en Nobels Drinks. De complete herinrichting van Nobels Proeflokaal in Ballum bood een geweldige kans om de samenwerking te vereeuwigen in een Limited Edition.

 

Ontwerper Elisabeth Ruijgrok maakt handgeschilderde prints die normaal gesproken wandvullend worden ingezet in interieurprojecten. Voor het etiket en de verpakking van de Limited Edition heeft ze een prachtige print geschilderd. Je kunt deze Limited Edition nu vinden in onze proeflokalen in Ballum en Holwert en in onze webshop, dus mis het niet en geniet van deze unieke en stijlvolle samenwerking tussen Nobel en E.S.T.I.D.A.

file