PERSBERICHT : VERRASSENDE RESTYLE VOOR AZIATISCH RESTAURANT MET 4 VERSCHILLENDE RUIMTES

VERRASSENDE RESTYLE VOOR AZIATISCH RESTAURANT MET 4 VERSCHILLENDE RUIMTES      

Amsterdam, juni 2017: Een nieuw en aantrekkelijk interieur dat uitnodigt, dat was de opdracht van Tiger Mama uit Utrecht. In een monumentaal pand waar ze hun gasten verrassen met Aziatische hapjes creëerde ESTIDA een bijpassend gevarieerd interieur en kreeg gelijktijdig opdracht voor de ontwikkeling van het logo en de menukaarten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monumentale status

Jorn Speijer van Tiger Mama in Utrecht wilde het restaurant restylen zodat het opvallend en aantrekkelijker werd. Een uitdagende opdracht omdat het pand bestaat uit vier aparte ruimtes die samen het restaura1

nt vormen en er niets verbouwd mocht worden vanwege de monumentale status. Na een kennismakingsgesprek gunde de opdrachtgever ESTIDA Interior Design en Concept Development de opdracht en werden zijn verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Smaragdgroen en een minimalistische sushi-kelder

Het pand heeft een kelder, binnentuin, een eetgedeelte bij de keuken en bij de bar. ESTIDA gaf elke ruimte haar eigen karakter zoals een minimalistische sushi-kelder, een Japanse binnentuin en een smaragdgroene zaal bij de entree. Net als dat de kaart van dit restaurant verrast, zo verrassen de ruimtes de gasten ook.

 

 

 

 

Boven verwachting mooi

‘Onze gasten komen met open mond binnen en ze vinden ’t prachtig!’, Jorn is heel tevreden met het resultaat van de restyle. ‘Je weet vooraf nooit precies hoe het gaat worden, maar het is boven verwachting mooi. Alle eer voor ESTIDA.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japanse elementen

De ontwerpers kozen voor verschillende Japanse elementen die elke ruimte een eigen karakter gaven terwijl ze zo toch onderling verbonden werden. Zo kreeg de ruimte bij de entree smaragdgroene robuuste tegels en luxe banken en stoelen. Het Japanse karakter werd verder benadrukt met semi-transparante scheidingswanden van stalen frames in kleur gepoedercoat, met rookglas en stickers van sepia. Voor een strakke eetruimte ontwierp en produceerde ESTIDA het neon en in de sushi-kelder domineert roze tegen een rustige achtergrond van crème en lichte houten meubels die strak en functioneel zijn uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snelle restyle met een heel mooi resultaat

‘De totale restyling heeft maar zo’n 4 weken geduurd, het ging allemaal heel vlot.’ Jorn Speijer is erg te spreken over de samenwerking en het resultaat: ‘Ze hebben een heel mooi interieur bij ons achtergelaten. Ik zou ESTIDA zeker aanbevelen bij collega’s die ook hun restaurant willen verbouwen of opnieuw gaan inrichten.’

Interieurdesign voor de horeca

Als onafhankelijk bureau ontwikkelt, realiseert en produceert ESTIDA bedrijfsconcepten, totaalinterieurs en interieuronderdelen voor de horeca. Een selectie daarvan vindt u op www.estida.nl.

 

 

Tiger Mama

Jorn Speijer

Voorstraat 80, Utrecht

030 – 23 155 15

www.tigermama.nl

 

Ruim 110 zitplaatsen

ESTIDA

Contactpersoon; Ruth van Toledo

ruth@estida.nl

020-3371576

06-24943738

www.estida.nl

 

Fotografie: Marcel Donker, Tranquilo