Interieur met geur; geurmarketing is er nu ook voor de horeca

Interieur met geur; geurmarketing is er nu ook voor de horeca    

  koffersiteInterieur met geur, ook voor de horeca

Een hotel inlopen en je meteen thuis voelen? Of in een bar zitten en het direct gezellig vinden? Behalve dat de inrichting daarvoor zorgt, is geur ook een belangrijk element. De juiste, subtiele geur die past bij het interieurconcept zorgt voor een sterk positieve klantbeleving. Vandaar dat klanten van ESTIDA nu ook bijpassende geuren voor hun interieur kunnen kiezen of op maat laten ontwikkelen.

 

Geur; onderdeel van een totaal interieurconcept

De inzet van geuren, of geurmarketing, wordt steeds meer toegepast in de horeca. Via de leverancier Iscent kunnen wij dit nu ook aan onze klanten aanbieden als onderdeel van een compleet interieurconcept. Met de juiste geur benadrukken we zo subtiel het interieurconcept en completeren het voor een optimale beleving.

 

Geurmachines

Om het effect van geur zelf te ervaren plaatste Iscent bij ons een van hun geurmachines. De geur die ze voor ons selecteerden, Molecule, is afgestemd op de inrichting van ons kantoor; warm en luxueus met veel hout, leer en warme stoffen en kleden. De geur zelf is een zwoele, zoete houtgeur met onder andere cederhout en roos. Ceder werkt stressverlagend en roos brengt een beleving van luxe in de ruimte. Een ideale geur dus voor ons kantoor waar wij ook vaak klanten ontvangen.

 

Geurbeleving in uw zaak

Voor de juiste geurbeleving in uw zaak is het natuurlijk van belang dat een geur gekozen wordt die bij u past. Dit kan een bestaande geur zijn uit het brede aanbod van Iscent maar zij kunnen ook een geur speciaal voor u ontwikkelen. Via geurmachines en eventuele aanvullende producten zoals zeepjes, roomsprays en geurvazen, kan uw private label-parfum in alle ruimtes worden toegepast. De geuren zijn overigens nooit overheersend doordat Iscent per ruimte de intensiteit optimaal instelt en dit ook bijhoudt waardoor de ondernemer er geen omkijken naar heeft.

 

Meer weten?

Geurmarketing is geschikt voor elk type interieur en elk soort bedrijf. Wilt u weten hoe geur toegepast kan worden in uw interieur? Of advies over de juiste geur bij uw interieurconcept? Dan kunt u altijd contact opnemen met Iscent voor meer informatie of een kennismaking. Of plan een afspraak bij ons op kantoor voor een nieuw interieurconcept waarin een bijpassende geur dan meteen meegenomen kan worden.